donderdag 27 december 2007

Ziek

Vandaag schrijf ik (Brigitte) namens papa.....hij is erg ziek. De chemo doet duidelijk goed zijn werk. Afgelopen dagen waren prima verlopen, geen enkele bijwerking, maar vanacht is het echt begonnen. Papa is erg misselijk, geeft veel over en voelt zich algeheel ziek! Hij kan niet veel meer dan liggen en proberen te slapen, hij was nauwelijks aanspreekbaar.

De artsen proberen een nieuwe cocktail medicijnen voor hem samen te stellen die de bijwerkingen moeten tegengaan. We hopen voor hem dat dit lukt en dat hij zich dan beter zal voelen!

Als je op bezoek wilt gaan raad ik je aan eerst even te bellen om zijn toestand te peilen, vandaag was hij zo moe en voelde zich zo ellendig dat hij liever geen bezoek ontving.

Papa als je dit nog leest deze dagen: Je bent een kanjer en een kei!!! Even volhouden, maar je slaat je er wel doorheen hoor!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Lieve Rob,ik denk heel vaak aan je en weet dat je je er doorheenslaat,jij bent gewoon een bikkel .Ga alleen maar positieve krachten naar je toe sturen en kom gauw naar die kale kop kijken!
XXXMar